Kuka olen

Kuka olen?

Olen ylemmän erityistason (YET) ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja työnohjaaja (Valviran hyväksymä ja KELA-korvattavuus). Peruskoulutukseni on Master of Science, Solution Focused Therapy. Olen erikoistunut kriisien ja traumojen hoitamiseen, erilaisten psyykkisten sairauksien sekä päihde- ja muiden riippuvuuksien hoitamiseen.

Työhistoriani

Minulla on 28-vuoden työkokemus ihmisten auttamisesta erilaisissa psyykkisissä vaikeuksissa, kriiseissä sekä onnettomuuksissa ja katastrofeissa. Olen työskennellyt lasten-, nuoriso- sekä aikuispsykiatriassa yhteensä 10 vuoden ajan. Kriisityötä olen tehnyt 12 vuoden ajan. Lisäksi olen tehnyt työtä päihderiippuvuuksista kärsivien ihmisten ja heidän läheistensä kanssa. Minulla on kokemusta myös organisoimisesta, koordinoinnista sekä johtamisesta.

Toimintaperiaatteeni

Toiminta-ajatuksenani on tarjota ratkaisukeskeistä psykoterapiaa. Pidän tärkeänä hyvän yhteistyösuhteen aikaansaamista asiakkaan kanssa. Tavoitteena on löytää yhdessä asiakkaan kanssa eteenpäin vieviä ajatuksia ja toimintatapoja.

Tiina Korvenranta p.
Vastaanottoni on Tikkurilassa Vantaalla, osoitteessa Kielotie 44.

Yhteystiedot

Terapia-Ranta

2263534-9

Osoite

Kielotie 44 
01300 VANTAA

Puhelin

040 827 4596

Sähköposti

tkorvenranta@gmail.com

captcha
(Kirjoita viereiset kirjaimet)